Bittikarttakuvat

 
Näyttö sisältyy lisämoduuliin. Näytöllä voidaan määritellä käytettävät bmp/png - kuvatiedostot, jotka tallennetaan parametrissa määrättyyn kansioon.
ID on tunniste, jonka avulla kuva voidaan kytkeä Ominaisuus/Tuote (sekä joihinkin muihin erikoistapaus-) arvoihin.
 
Jos kyseessä on rivi-/ovilevy-tuotteen kuva ja löytyy useita eri kokoisten tuotteiden kuvatiedostoja, ohjelmat piirtävät sen kuvatiedoston, jolle tallennetut Leveys/Korkeus/Lasikorkeus ovat pienimmät mahdolliset, mutta kuitenkin vähintään riville asetetut mitat (jos kuvatiedostoja on vain yksi, järkevä mittaraja on: 9999).
Käyttöön tulee se ehdot täyttävä kuva, jonka Leveys on pienin, sitten pienin Korkeus/Lasikorkeus. Kannattaa siis todennäköisesti lisätä kuvat niin, että vain yhdellä mitoista on useampia arvoja, jolloin on helppo nähdä, mikä kuvista tulee käyttöön.
 
 
Jos kuva ei liity rivi/ovilevy-tuotteeseen, Lasikorkeus -arvolla ei ole merkitystä (järkevä arvo: 9999).
Parametri-aktivoinnilla saadaan myös ominaisuus-kuvat toimimaan tällä tavalla!
 
Ilman parametri-muutoksia, jos kyseessä on ominaisuuden kuva, olennaista on valoaukon (tai kohde-jakopuu-aukon) mittojen suhde.
Esimerkiksi X-erikoisristikko-kuville voisi tallentaa kolme kuvaa:
Näillä arvoilla leveään ja matalaan 1000x600 valoaukkoon tulee kuva XX.png
(10:6 - kuvasuhde on esimerkki-arvoista lähimpänä 10:5 - kuvasuhdetta).
 
Samaan tyyliin voi valita eri bmp/png -kuvatiedoston myös tilanteissa, joissa ominaisuus-kuva on "valoaukon nurkkaan tuleva merkintä" (siis kuten esim. TI-teksti), joka halutaan näkyviin tulosteisiin.
Esimerkiksi leveässä ja matalassa valoaukossa merkintä voi mahtua paremmin valoaukon oikeaan alanurkkaan, vaikka se yleensä haluttaisiin vasempaan alanurkkaan. Tällöin tehdään kaksi "merkintä kuvan eri nurkissa" kuvatiedostoa ja valitaan Leveys/Korkeus arvojen avulla niistä sopivampi.
 
 
Värikoodi -arvoksi tallennetaan aina sen oletusarvo:  #FFFFFF (arvo on tarkoitettu erikoiskäyttöön, kun kuvatiedosto valitaan värin perusteella).